Nedosegljiva stran

OBVESTILO – SPLETNA STRAN JE NEDOSEGLJIVA 

Spoštovani!

Poskusili ste dostopiti do spletne strani, do katere je Javna agencija Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke omejila dostop zaradi kršitve predpisov, izvajanje katerih nadzoruje

OPOZORILO:

Zaradi varnosti nakupa, naj potrošniki pred vsakim nakupom prek spleta preverijo posamezno spletno stran, predvsem je potrebno poiskati informacije o ponudniku v posamezni spletni prodajalni. Za prodajo zdravil prek medmrežja je potrebno dovoljenje Ministrstva za zdravje. Seznam lekarn/specializiranih prodajaln z dovoljenji je objavljen na njihovi spletni strani, verodostojnost teh spletnih strani pa je mogoče prepoznati tudi po skupnem logotipu. Ta vsebuje zapis "kliknite, da preverite, ali to spletišče deluje zakonito" in državno zastavo. Seznam lahko preverite na spletni strani.

Hkrati vsem uporabnikom svetovnega spleta priporočamo, da obiščejo spletno stran Varni na internetu (https://www.varninainternetu.si/) preko katerih Slovenski center za posredovanje pri omrežnih incidentih SI-CERT uporabnike interneta seznanja z varno uporabo interneta.