Prosta delovna mesta

1.Objavljamo zaposlitev za nedolo─Źen ─Źas v organizacijski enoti: Sektor za farmacevtsko in┼ípekcijo, na delovnem mestu In┼ípektor I.

Rok za prijavo je 31.1.2023. Vloge se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov: , zadeva: Razpis – in┼ípektor I / ND─î.

Ve─Ź podrobnosti na naslednji POVEZAVI


2.Objavljamo zaposlitev za┬ádolo─Źen ─Źas za nadome┼í─Źanje za─Źasno odsotne sodelavke v┬áorganizacijski enoti: Sektor za farmacevtsko in┼ípekcijo, na delovnem mestu In┼ípektor I.

Rok za prijavo je 31.1.2023. Vloge se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov: , zadeva: Razpis – in┼ípektor I / D─î.

Ve─Ź podrobnosti na naslednji┬áPOVEZAVI


3.Objavljamo zaposlitev za dolo─Źen ─Źas iz razloga za─Źasno pove─Źanega obsega dela, v organizacijski enoti: Sektor za splo┼íne zadeve ÔÇô pravne in kadrovske zadeve, na delovnem mestu Samostojni referent VI.

Rok za prijavo je 28.1.2023. Vloge se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov: , zadeva: Razpis ÔÇô Samostojni referent v SSZ.

Ve─Ź podrobnosti na naslednji┬áPOVEZAVI


4.Objavljamo zaposlitev za dolo─Źen ─Źas iz razloga za─Źasno pove─Źanega obsega dela, v organizacijski enoti: Sektor za splo┼íne zadeve ÔÇô pravne in kadrovske zadeve, na delovnem mestu Strokovni sodelavec VII/2 (II).

Rok za prijavo je 28.1.2023. Vloge se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov: , zadeva: Razpis ÔÇô Strokovni sodelavec v SSZ.

Ve─Ź podrobnosti na naslednji┬áPOVEZAVI

Scroll to Top