Kariera

1. Objavljamo zaposlitev za nedolo─Źen ─Źas, v organizacijski enoti: Sektor za splo┼íne zadeve ÔÇô informacijska in administrativna podpora poslovanju agencije,┬ána delovnem mestu┬áPodro─Źni referent.

Podrobnosti so na voljo na naslednji POVEZAVI.

Vloge v slovenskem jeziku se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov:┬á, zadeva: ┬╗┬áRazpis: Podro─Źni referent v SSZ-IT. Rok za prijavo je 4. 6. 2024.


2. Objavljamo zaposlitev za nedolo─Źen ─Źas, v organizacijski enoti: Sektor za splo┼íne zadeve ÔÇô informacijska in administrativna podpora poslovanju agencije,┬ána delovnem mestu┬áPodro─Źni sekretar.

Podrobnosti so na voljo na naslednji POVEZAVI.

Vloge v slovenskem jeziku se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov:┬á, zadeva: ┬╗Razpis ÔÇô Podro─Źni sekretar ÔÇô IT┬ź. Rok za prijavo je 4. 6. 2024.


3. Objavljamo zaposlitev za nedolo─Źen ─Źas,┬áv organizacijski enoti:┬áSektor za splo┼íne zadeve ÔÇô informacijska in administrativna podpora poslovanju agencije,┬ána delovnem mestu┬áPodro─Źni podsekretar.

Podrobnosti so na voljo na naslednji POVEZAVI.

Vloge v slovenskem jeziku se oddajo izklju─Źno preko e-po┼íte na naslov:┬á, zadeva: ┬╗Razpis ÔÇô Podro─Źni podsekretar ÔÇô SSZ-IT┬ź. Rok za prijavo je 5. 6. 2024.

Scroll to Top