Pravno obvestilo

Spletno stran Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke (v nadaljevanju: Agencija) smo oblikovali z namenom, da širši javnosti omogočimo dostop do informacij o Agenciji in njenem delovanju. 

Vse vsebine, objavljene na spletnih straneh Agencije so last Agencije in so informativne narave. Agencija se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati resnične, zanesljive in kakovostne podatke.

Agencija ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost, uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Agencija ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu, so predmet avtorske zaščite po predpisih o avtorskih in sorodnih pravicah.

Agencija si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Čeprav spletna stran omogoča povezave na druge strani, Agencija ne odgovarja za vsebino in pravilnost podatkov na teh straneh.   

Agencija se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki spletnega mesta, ravnala v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Scroll to Top