Obvestilo zavezancem za pla─Źilo letnih pristojbin v letu 2015

V zvezi s pla─Źili letnih pristojbin iz 189. ─Źlena Zakona o zdravilih (Uradni list RS, ┼ít. 17/14; ZZdr-2), 62. ─Źlena Zakona o medicinskih pripomo─Źkih (Uradni list RS, ┼ít. 98/09), 4. ─Źlena Pravilnika o pristojbinah na podro─Źju zdravil (Uradni list. RS, ┼ít. 65/11) in 4. ─Źlena Pravilnika o pristojbinah na podro─Źju medicinskih pripomo─Źkov (Uradni list RS, ┼ít. 37/10) vse zavezance za pla─Źilo letnih pristojbin obve┼í─Źamo, da bodo za pla─Źilo letnih pristojbin prejeli pozive, in sicer najkasneje do 16. 3. 2015. V pozivu, s katerim bodo zavezanci pozvani k pla─Źilu letne pristojbine, bo navedena vi┼íina in na─Źin pla─Źila pristojbine.

Pozive za pla─Źilo bodo prejeli:

┬Ě imetniki dovoljenj za promet z zdravilom oziroma s paralelno uvo┼żenim zdravilom,

┬Ě imetniki dovoljenj za promet s homeopatskim zdravilom,

┬Ě imetniki dovoljenj za opravljanje dejavnosti izdelave zdravil,

┬Ě imetniki dovoljenj za opravljanje prometa z zdravili na debelo,

┬Ě imetniki dovoljenj za opravljanje prometa z zdravili na drobno v specializirani prodajalni in

┬Ě imetnik dovoljenja za prigla┼íeni organi za postopke ugotavljanja skladnosti na podro─Źju medicinskih pripomo─Źkov.

 Zastopniki za ve─Ź imetnikov dovoljenj za promet z zdravilom bodo pozive za pla─Źilo letne pristojbine prejeli za vsakega imetnika posebej.

┬áReklamacije za prejete pozive zavezanci posredujejo po po┼íti na naslov: Javna agencija Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomo─Źke, Sektor za finan─Źno poslovanje, Sloven─Źeva ulica 22, 1000 Ljubljana ali po elektronski po┼íti na naslov:┬á

Scroll to Top