Obvestila v zvezi s postopki

Javna agencija Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke posreduje deležnikom informacijo  o posodobljenem EUROGTP II Guide on Good Practices for evaluating quality, safety and efficacy of novel tissue and cellular therapies and products, ki vsebuje  Blood specific chapter, ki je nastal v sklopu GAPP Joint Action in je dosegljiv na povezavi: AF_Euro_GTPII_Blood.indd (goodtissuepractices.eu).

 Program za oceno (Interctive  Assessment Tool-IAT)  je dostopen na povezavi https://bloodtool.goodtissuepractices.site

Do konca oktobra 2022 je  omogočeno tudi izobraževanje (E-learning Course – EuroGTP II Blood). Navodila za registracijo so dostopna na povezavi: E-Learning Blood (goodtissuepractices.eu).

—————————————————————————————————————————————————————————————————

EDQM v sodelovanju z Evropsko komisijo organizira  usposabljanje  na področju tkiv in celic. Usposabljanje  bo pokrivalo temeljne vidike vodenja kakovosti na področju tkiv in celic, s ciljem zagotoviti  ustanovam  za tkiva in celice  v Evropi orodja, potrebna za uspešno izvajanje sistema vodenja kakovosti (QMS).

 Usposabljanje je namenjeno  vodjem kakovosti ter odgovornim osebam za področje tkiv in celic.

 Predprijave so omogočene do 17.7.2022.

 Več informacij o   usposabljanju, kriteriju za prijavo, načinu registracije , podrobnejšem urniku ter programu  izobraževanja je dostopnih  na povezavi https://www.edqm.eu/en/new-training-course-on-quality-management-for-tissue-establishments.

Scroll to Top