Zadeva: Poziv imetnikom dovoljenj za promet z zdravili za poro─Źanje o podpornih programih za paciente in programih raziskav trga v Sloveniji

Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomo─Źke (JAZMP) poziva imetnike dovoljenj za promet z zdravili, da JAZMP poro─Źajo o vseh potekajo─Źih programih za podporo bolnikom (PSP) ali programih raziskav trga (MR) v Sloveniji.

Podatke o programih, ki se izvajajo, je treba navesti v tabeli, ki je na voljo tukaj, in jih poslati JAZMP po elektronski pošti na  najkasneje do 13. marca 2020.

Imetniki dovoljenj za promet z zdravili, ki v Sloveniji ne izvajajo programov za podporo bolnikom ali raziskav trga, morajo to prav tako sporo─Źiti JAZMP do navedenega datuma.

Poleg tega morajo imetniki dovoljenj za promet z zdravili JAZMP poro─Źati o za─Źetku izvajanja novega ali spremembi obstoje─Źega programa in o datumu prenehanja programa najpozneje dva tedna po za─Źetku, spremembi ali zaklju─Źku programa. Posodobljeno tabelo je treba poslati po elektronski po┼íti na .

Scroll to Top