Koronavirus (COVID-19) – obvestilo glede poslovanja JAZMP

Vse zainteresirane dele┼żnike in javnost obve┼í─Źamo, da poslovanje JAZMP za zdaj poteka nemoteno. JAZMP zaradi nepredvidene situacije in zaostrenih razmer ob pojavu virusa pozorno spremlja dogajanje ter bo v primeru poslab┼íanja stanja sprejela ustrezne in potrebne organizacijske ukrepe. O vseh morebitnih spremembah vas bomo na na┼íi spletni strani obve┼í─Źali sproti. 

V skladu z navodili pristojnih in┼ítitucij za omejitev in morebiten pojav ter ┼íirjenje bolezni, na JAZMP izvajamo preventivne ukrepe, ki so za to predvideni. Zato vas napro┼íamo k izvajanju postopkov za prepre─Źevanje oku┼żbe ter da ob vstopu v poslovne prostore JAZMP dosledno upo┼ítevate protokol razku┼żevanja. Potrebna sredstva se v ta namen nahajajo pri vhodu v stavbo.

Ob tem ponovno pozivamo vse dele┼żnike, ki ┼íe ne uporabljajo spletne storitve eVro─Źanje, da za zagotovitev nemotene poslovne komunikacije vro─Źanja ─Źimprej in z nekaj preprostimi koraki pristopijo k registraciji, ki omogo─Źa uporabo portala. Obvestilo┬áglede pristopa se nahaja na tej┬áPOVEZAVI, natan─Źnej┼ía navodila pa na naslednji┬áPOVEZAVI.

Scroll to Top